Elden Ele Yardım Merkezi

Elden Ele Yardım Merkezi ilçede alan el ile veren el arasında köprü olmayı hedef edinmiştir.

“Sosyal belediyecilik çalışmalarımızın önemli halkalarından biri olan ‘Elden Ele Yardım Merkezi’miz ile hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında gönül köprüsü kuruyoruz. Bu merkez aracılığıyla gıda, giysi, temizlik malzemeleri, kırtasiye, medikal malzemeler gibi temel ihtiyaç malzemeleri ile ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize destek olmaya çalışıyoruz. Zorlukları, darlıkları beraber aşmak; güçlükleri hep beraber yenmek için Elden Ele Yardım Merkezimiz aracılığıyla büyük bir gönül seferberliği yürütüyoruz. Hayırseverlerimizin katkılarıyla ihtiyaç sahiplerine destek olabilmek için çalışmaktayız.”