ZABITA MEMURU (ORTAÖĞRETİM VE ÖNLİSANS MEZUNU) ALIMI SINAV SONUÇLARI

SULTANGAZİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI
657 SAYILI DEVLET MEMURLARI KANUNU’NA TABİ OLARAK İLK DEFA ATANMAK ÜZERE ZABITA MEMURU ALIMI SINAV SONUÇLARI

Sultangazi Belediyesi Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre açıktan atama yoluyla zabıta memuru alımında adaylar; Sınav Kurulu tarafından ilanımızda belirttiğimiz nitelikler yönünden incelenmesi yapılmış olup değerlendirmesi sonucu başarılı olan asil ve yedek adaylara ait liste aşağıda açıklanmıştır.

İlan Olunur.

Açıklama: Yapılan sınav sonucunda başarılı olup asil ve yedek listede isimleri bulunan kişilerin; istenilen belgeler ile beraber 30 Ekim 2020 Cuma günü mesai bitimine kadar Sultangazi Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

İstenen Belgeler

• Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı
  • Yabancı okul mezunları için denklik belgesinin aslı veya fotokopisi
  • 2 adet vesikalık fotoğraf
  • Adli sicil belgesi
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişkisi olmadığına dair belge. (Terhis Belgesi)
  • Tam teşekküllü hastaneden alınacak Sağlık Kurulu Raporu.