3x3 Sokak Basketbol Turnuvası Düzenlendi

28 Ekim 2019 03:18

Sultangazi Belediyesi, 3x3 Sokak Basketbol Turnuvası düzenledi. Turnuvada  4'ü kadın 38 takım kıyasıya mücadele etti. Dereceye girenlere madalyalarını Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun takdim etti.

"Kendine değer ver, hayatında spora yer ver" sloganıyla sportif faaliyetlere ağırlık veren Sultangazi Belediyesi, 3x3 Sokak Basketbol Turnuvası düzenledi. Belediye binası yanındaki etkinlik alanında düzenlenen turnuvada 4'ü kadın 38 takım; yıldızlar, gençler ve büyükler olmak üzere 3 ayrı kategoride mücadele etti.

Etkinliği izleyenler arasında Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, eski milli basketçi ve Türkiye Basketbol Federasyonu eski Başkanı Harun Erdenay da vardı. Turnuva, Başkan Dursun ve Harun Erdenay'ın hava atışı ile başladı. Gün boyu devam eden turnuvada takımlar kıyasıya mücadele etti.

Dereceye giren takımlara ödüllerini Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun takdim etti. Başkan Dursun, "Sultangazi Belediyesi olarak sporu, sporcuyu ve gençleri önemsiyor, etkinliklerimizi de bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz. Sultangazi'nin eğitim, kültür, sanat ve sporla anılır sultan bir şehir haline gelmesi için faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

TBF eski Başkanı Harun Erdenay da tüm sporcuları tebrik etti, " Sporu bu tip organizasyonlar-la sevdirmek gerçekten çok önemli. Burada başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Derece Giren Takımlar

Kadınlarda                               Erkek Yıldızlar               Erkek Gençler                    Erkek Büyükler

1.İstanbul  Yıldızları                  1. Dikiş Makineleri           1. Uçan Kolsuzlar                 1.Akıncılar

2.Gazinin Yıldızları                    2.Doğuş                           2.Roketler                            2. Grup İndirimi