Başkan Dursun’dan İlçe Esnafına Ziyaret

21 Kasım 2022 08:25

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, ilçe esnafını ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Dursun, esnafın talep ve önerilerini dinlerken ilçede yapılan hizmetleri de anlatıyor.

Her fırsatta ilçe sakinleriyle bir araya gelmeye özen gösteren Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Bu kez Gazi ve 50. Yıl Mahallelerindeki dükkânları tek tek dolaşarak esnafın talep ve önerilerini yerinde dinleyen Başkan Dursun, gelen kahve ve çay ikramlarını da geri çevirmedi. Esnafla sohbet ederken, ilçede yapılan çalışmalar hakkında da bilgilendirdi. Müzik aletleri satan bir dükkâna da giren Başkan Dursun, eline saz almayı ihmal etmedi. Gülümseten bir sohbetin ardından sazı eline alana dükkân sahibi, kulakların pasını sildi.

“Gönüle dokunmadıktan sonra yaptığınız hizmet eksik kalır”

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Ne kadar hizmet yaparsanız yapın gönüllere dokunmadıktan sonra bir şeyler eksik kalıyor. Biz yaptığımız hizmetleri, vatandaşımızın gönüllerine dokundurarak taçlandırıyoruz. Esnaf kardeşlerimizin kapılarını çalıyor, çaylarını içiyor, varsa talep ve sorunlarını dinliyoruz. Vatandaşımızın görüşlerini önemsiyor, çalışma ve projelerimizi de bu doğrultuda planlıyoruz. Hep söylediğimiz gibi; hep birlikte daha iyiye” diye konuştu.

Daha modern bir Sultangazi

Gezdiği her dükkânda yapılan hizmetleri detaylı olarak anlatan Başkan Dursun, “Bizler 7’den 70’e her vatandaşımıza hitap eden, onların yaşam kalitesini yükselten ve günlük yaşamı kolaylaştıracak projeleri hayata geçiriyoruz. Altyapı, üstyapı, çevre ve yeşil alan çalışmalarımızın yanı sıra İlçemizi eğitim, kültür, sanat ve sporla donatıyoruz. Sizlerle birlikte daha modern bir Sultangazi inşa ediyoruz ”dedi.