Başkan Dursun Muhtarlarla Biraraya Geldi

03 Temmuz 2019 08:19

İlçede görev yapan muhtarlar, Sultangazi Belediye Başkanı Av.Abdurrahman Dursun ile biraya geldi. Muhtarların görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Dursun, ilçeye yönelik yapılan çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, istişare toplantısında mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Programa Başkan Dursun’un yanı sıra muhtarlar ve belediye başkan yardımcıları da katıldı.

Başkan Dursun, toplantıda mahallelerde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi verirken, muhtarlarda talep ve önerilerini dile getirdiler.

Her mahalleye ihtiyaçları doğrultusunda eşit hizmet götürmeyi amaçladıklarını ifade eden Başkan Dursun, “Muhtarlar sokaktaki bizim gözümüz ve kulağımız. Mahallere yönelik yapılacak tüm çalışmalarda muhtarlarımızla istişare içerisinde olacağız” dedi.

Başkan Dursun, konuşmasında ayrıca diğer kurum ve kuruluşların ilçeye yönelik yaptığı çalışmalar hakkında da bilgi verdi.