Başkan Dursun Öğrencilerle İftarda Buluştu

29 Mayıs 2019 07:57

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, öğrencilerin sosyal medya üzerinden kendisine yaptıkları davete icabet ederek, çocuklarla beraber iftar programına katıldı.

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, Cebeci Sultançiftliği Ortaokulu öğrencileri ve velileri tarafından düzenlenen iftara katıldı.

Öğrencilerin sosyal medya üzerinden kendisine yaptıkları davete katılan Başkan Dursun, Cebeci Sultançiftliği Ortaokulu'nda öğrencilerle biraraya geldi. Başkan Dursun, öğretmenler ve öğrenciler, velilerin evlerinde hazırlamış olduğu yemeklerle iftar açtı. Başkan Dursun, öğrencilere satranç takımı hediye etti. İftar sonrasında Başkan Dursun ile beraber fotoğraf çekinen öğrenciler keyifli dakikalar yaşadı.

"BİR HALİL İBRAHİM SOFRASI KURDULAR"

Burada öğrencilere seslenen Başkan Dursun, İftarın birlik ve beraberlik sofrası olduğunu dile getirdi. Başkan Dursun, "Sultançiftliği Ortaokulunun hem öğretmenlerinin hem de öğrencilerinin sosyal medyadan davetlerini kırmadık ve buraya geldik. Burada birlik ve beraberlik sofrası var" dedi.

"Öğrencilerimiz, velileriniz ve öğretmenlerimiz Halil İbrahim sofrası kurmuşlar" diyen Başkan Dursun, "Sosyal medya üzerinden gelen taleplere karşılık vermeye çalışıyoruz. Daha önce Gazi Mahallemizde ve birkaç mahallede çocuklarımız sosyal medya üzerinden oyun sokakları istemişlerdi. Geleneksel çizgiler içerisinde oyun sokaklarını da gerçekleştirmiştik. Bugün de onların talepleriyle iftar sofrasına konuk olduk. Bugün buradayız aileler ve çocuklarımızla beraber" şeklinde konuştu.