Daha Yeşil Bir Sultangazi

24 Eylül 2020 07:50

Sultangazi Belediyesi, sosyal yaşam alanlarının kalitesini artırmak için yeşillendirme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Yunus Emre Mahallesi'nde ağaç dikim etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Dalkılıç da katıldı.

'Sultangazi'yi cadde cadde sokak sokak yeşillendiriyoruz' sloganıyla çalışmalarını sürdüren Sultangazi Belediyesi, ilçeyi yeşile büründürmeye devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Yunus Emre Mahallesi 1405/8. sokakta ağaç dikme etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Dalkılıç ile mahalle sakinleri katıldı.

Belediye ekipleri, ıhlamur ağaçlarını toprakla buluşturdu. Mahalle sakinleri o anları ilgiyle takip etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Dalkılıç, yeşil alan çalışmalarına dikkat çekti. Başkan Yardımcısı Dalkılıç, "Daha yeşil bir Sultangazi için başta Belediye Başkanımız Sayın Av. Abdurrahman Dursun olmak üzere, tüm ekip arkadaşlarımızla beraber ilçe genelinde hummalı bir çalışma yürütüyoruz. Geleceğe bırakabileceğimiz en değerli mirasın yeşil alan olduğu bilinciyle hareket ediyor, yeşil alanlarımızın sayısını artırıyoruz. Bugün Yunus Emre mahallemize yaptığımız ağaç dikim çalışmasından dolayı çok mutluyuz" diye konuştu.