Deneme Sınavı

15 Mayıs 2020 14:23

Sultangazi Belediyesi LGS ve YKS adaylarının içinde bulunduğumuz bu dönemde sınavlarına evlerinden hazırlanabilmesi için uzaktan eğitim alt yapısı sayesinde online LGS, TYT ve AYT deneme sınavları düzenlemeye başlamıştır.

Sınav Tarihleri:

LGS (Liselere Geçiş Sınavı) 17 Mayıs Pazar günü yapılacaktır. Öğrenciler, 09.30-17.00 saatleri arasında online sınav sistemine giriş yapabileceklerdir.
TYT (Temel Yeterlilik Testi) 21 Mayıs Perşembe ve AYT (Alan Yeterlilik Testi) 22 Mayıs Cuma günü yapılacaktır. Öğrenciler, 10.15-17.00 saatleri arasında online sınav sistemine giriş yapabilecektir.

Sınava giriş için;

Sayfanın en altında yer alan gireceğiniz sınav ile ilgili linke tıklayınız.

DOLDURULMASI ZORUNLU ALANLAR;

Adınızı ve soyadınızı yazınız.
Cep telefonunuzu kodlayınız.
Bulunduğunuz il için İstanbul’u seçiniz.
Bulunduğunuz ilçe için Sultangazi’ i seçiniz.
Kurum kısmında Sultangazi Eğitime Destek Akademisi (SEDA)  seçiniz.
Şubenizi S yazınız.

"Sınava Gir" butonuna tıkladıktan sonra, sınav öncesi son hazırlıklar kısmını dikkatlice okuyunuz.

Sınav esnasında sorun yaşamamak adına sayfanın alt kısmında SINAV SORULARINI İNDİR/YAZDIR. Butonuna tıklayıp sınavın PDF halini indirmenizi tavsiye ederiz.

"YÖNERGELERİ OKUDUM, SINAVIMI BAŞLAT" butonuna tıklayıp, yukarıda yazmış olduğunuz CEP TELEFONUNUZA gelen KODU yazdıktan sonra sınava başlayabilirsiniz.

LGS İÇİN TIKLAYINIZ                                  TYT SINAVI İÇİN TIKLAYINIZ                        AYT SINAVI İÇİN TIKLAYINIZ