Mimar Sinan Kültür-Sanat Sezonu Açıldı

21 Kasım 2019 04:39

Sultangazi Belediyesi Mimar Sinan Kültür-Sanat Sezonu açılış programı, sanatseverlerden yoğun ilgi gördü. Programa katılan Hukukçu, Yazar ve Aktör Bahadır Yenişehirlioğlu, Mehmet Ercan moderatörlüğünde söyleşi yaparak izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Sultangazi Belediyesi; tiyatro, seminer, söyleşi ve daha birçok etkinliği ilçe halkıyla buluşturmaya devam ediyor. Başta Mağlova ve Güzelce su kemerleri olmak üzere Sultangazi’ye önemli eserler kazandıran büyük usta Mimar Sinan'ın adını taşıyan kültür- sanat sezonu, düzenlenen özel bir etkinlikle kapılarını açtı. Sultangazi Nikah ve Düğün Sarayı’ndaki Mimar Sinan Kültür-Sanat Sezonu açılış programına ilgi yoğundu.

Programa Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ile eşi Tuba Dursun, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Yusuf Özel, belediye meclis üyeleri ve  muhtarların yanı sıra çok sayıda sanatsever katıldı.

Açılış konuşması yapan Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, kültür ve sanat faaliyetlerinin toplumun kalkınması açısından oldukça önemli olduğunu belirtti. Başkan Dursun, "Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza sanat sevgisi aşılamamız gerekiyor. Kendini ifade edebilen, yaratıcı ve sosyal bireylerin yetişmesi için kültürel ve sanatsal faaliyetlere ağırlık veriyoruz. Mimar Sinan Kültür ve Sanat Sezonu ilçemize hayırlı olsun" diye konuştu.

Ekranların sevilen yüzü, "Antikacı", "Tahta At" ve "Hünkarım" kitaplarının yazarı ve hukukçu Bahadır Yenişehirlioğlu, Mehmet Ercan moderatörlüğünde söyleşi yaptı.  Yenişehirlioğlu'nun gerçekleştirdiği söyleşi izleyiciden de tam not aldı.