Murat Necipoğlu, gönüllere işleyen ilahilerini Sultangazi’de seslendirdi

25 Nisan 2022 02:13

Sultangazi Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri birbirinden güzel sohbetler, konserler ve etkinliklerle devam ediyor. Usta sanatçı Murat Necipoğlu, en sevilen kaside, gazel ve ilahileriyle Sultangazi’de gönüllere işleyen bir konser verdi.

Sultangazi Belediyesi, Ramazan etkinliklerinde sanatçılar, yazar ve şair konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Gönüllere işleyen yumuşak sesiyle Murat Necipoğlu, en sevilen kaside, gazel ve ilahilerini Sultangazililer için söyledi. Vatandaşların büyük bir beğeni ve ile dinlediği sanatçı Murat Necipoğlu, Sultangazi’de Ramazan ayının manevi iklimine renk kattı. Usta sanatçı Murat Necipoğlu, kendisini dinlemeye gelen vatandaşlara teşekkür ederek, böyle güzel bir Ramazan akşamında Sultangazi’de bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Zaman zaman dinleyicilerin de eşlik ettiği konser dolayısıyla vatandaşlar, Sultangazi Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti. Konser sonunda Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’un eşi Tuba Dursun, Murat Necipoğlu’na çiçek takdim etti.