Sultangazi Belediye Başkanı Dursun Gençlerle İftarlarda Buluşuyor

22 Nisan 2022 03:45

Sultangazi Belediyesi, ilçede öğrenim gören öğrencilere yönelik Gençlik İftarları düzenliyor. Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun da iftarlara katılarak gençlerle gönül sofralarında buluşuyor. Renkli görüntülere sahne olan ilk iftarda SEDA’da (Sultangazi Eğitime Destek Akademisi) üniversite sınavlarına hazırlanan çok sayıda genç ve SEDA öğretmenleri ağırlandı.

Muhabbet, bereket ve komşuluk ayı Ramazanın manevi güzelliklerini gençlere hissettirecek Gençlik İftarları Sultangazi’de başladı. Sultangazi Belediyesi’nin düzenlediği iftarlar, ilçede öğrenim gören öğrencileri Ramazanın manevi ikliminde buluşturuyor.

Sultançiftliği İlkokulu'nun bahçesinde düzenlenen ve SEDA’da üniversite sınavlarına hazırlanan çok sayıda gencin ağırlandığı ilk Gençlik İftarına, Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ile eşi Tuba Dursun’un yanı sıra Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri,Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik, TGRT Haber Spikeri Mehmet Aydın, Radyo Trafik programcısı Cenk Sarıkaya, radyo-TV programcıları ve gazeteciler katıldı.

“Genç kardeşlerimizle gönül sofralarında buluşuyoruz”

Gençlik İftarlarına katılarak gençlerle gönül sofralarında buluştuklarını söyleyen Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “SEDA’da üniversite sınavlarına hazırlanan genç kardeşlerimizle çok güzel bir sofrada buluştuk. Oruçlarımızı güzel kardeşlerimizle birlikte açtık. Rabbim, tuttuğumuz oruçlarımızı kabul eylesin. Tüm gayretimiz; gençlerimizin, çocuklarımızın geleceğe en güzel şekilde hazırlanması ve ülkesini, milletini seven, köklü medeniyetinden devraldığı mirasla vatanına en iyi şekilde hizmet eden nesillerin yetişmesi içindir. Ben, Sultangazi’nin değerli gençlerinin ve çocuklarının gelecekte ülkeleri için çok büyük işler başaracaklarına gönülden inanıyorum.

Mübarek Ramazan ayının manevi atmosferinde, pırıl pırıl kardeşlerimizle bu güzel iftarlarda buluşmak ve Ramazanın muhabbet iklimini gönül sofralarında paylaşmak, bizim için büyük bir mutluluktur. Prof. Dr. Fuat Sezgin Bilim, Kültür ve Sanat Sezonumuz kapsamında gençlerimiz ve tüm komşularımız için düzenlediğimiz söyleşiler, şenlikler, geziler ve daha birçok etkinlikle, geleceğimizin edebiyatçılarını yetiştiren Yazı Akademimizle, her yıl lise ve üniversite şampiyonlarını çıkaran SEDA (Sultangazi Eğitime Destek Akademisi) ile, şimdiden uluslar arası turnuvalarda bizleri gururlandıran sporcularımızı yetiştirdiğimiz Spor Akademilerimiz ile, Yaz Spor Okullarımız ile, ilçemize kazandırdığımız okullarımız ve spor salonlarımız ile ve daha nicesiyle gençlerimize ve çocuklarımıza güçlü desteğimizi sürdürüyoruz.

Ayrıca bugün burada bizlerle beraber olan kıymetli radyo ve televizyon programcılarına ve gazetecilere teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.