Sultangazi Belediyesi Berat Kandili'ni Özel Bir Programla İdrak Etti

18 Mart 2022 12:08

Sultangazi Belediyesi'nin düzenlediği Berat Kandili Özel Programı'na Hafız Yunus Balcıoğlu ve Hafız Bekir Büyükbaş konuk oldu. Kur'an-ı Kerim tilavetinde bulunan konuklar, Sultangazililere maneviyat dolu bir akşam yaşattı. Ayrıca Sultangazi Belediyesi, ilçedeki bazı camilerde lokum ikramında bulundu.

Prof. Dr. Fuat Sezgin Bilim, Kültür ve Sanat Sezonu kapsamında ilçe sakinlerini birbirinden renkli etkinliklerle buluşturmaya devam eden Sultangazi Belediyesi, kutsal gün ve geceleri de özel programlarla idrak ediyor. Belediyenin Berat Kandili Özel Programı'nda, değerli hafızlar Yunus Balcıoğlu ile Bekir Büyükbaş, dinleyenlerin gönüllerine huzur veren Kur'an-ı Kerim tilavetlerinde bulundular. Vatandaşlar, bu özel geceyi Kur'an-ı Kerim tilavetleriyle ve ilahilerle idrak etmekten mutluluk duyduklarını belirttiler. Ayrıca Sultangazi Belediyesi, Berat Kandili dolayısıyla ilçenin bazı camilerinde vatandaşlara lokum ikramında bulundu.

Tüm İslâm aleminin Berat Kandili'ni tebrik eden Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, "Bu mübarek gecede yüce Rabbimden ülkemize, milletimize ve tüm İslâm alemine güzellikler, hayırlar vermesini niyaz ediyorum. Değerli komşularımın da Berat Kandillerini gönülden kutluyorum." dedi.