Sultangazi Belediyesi, İş Arayanlara Umut Oldu

30 Temmuz 2021 11:18

Sultangazi Belediyesi, iş arayışında olan vatandaşlar için umut olmaya devam ediyor. SULKAM 'Kariyer Günleri' kapsamında, Türkiye'nin dışa açılan en önemli vitrinlerinden olan İstanbul Havalimanı için personel alımı Sultangazi'de yapıldı. Bugün gerçekleştirilen ve onlarca kişinin katıldığı mülakatlarda işe kabul edilen vatandaşlar, yarın işbaşı yapacak.

Sultangazi Belediyesi Kariyer Merkezi (SULKAM), düzenlediği Kariyer Günleri ile iş arayan vatandaşlar için umut olmaya devam ediyor. Bugün Belediye Nikah Sarayı'nda düzenlenen etkinlikte onlarca Sultangazili, Avrupa'nın en büyük havalimanları arasında yer alan İstanbul Havalimanı'nda işe girme fırsatı elde etti.

SULKAM ile İstanbul Havalimanı'nda faaliyet gösteren Binsat Holding AŞ. işbirliğiyle düzenlenen Kariyer Günleri kapsamında gerçekleştirilen mülakatlarda temizlik personeli, vale, oto yıkama personeli, Rent A Car Danışmanı alımı yapıldı.

BUGÜN MÜLAKAT, YARIN İŞBAŞI

Başvuru sürecini tamamlayan adaylar, bugün firma yetkilileri tarafından gerçekleştirilen mülakatlarda değerlendirildi. İşe girişi onaylanan adaylar, mülakatın hemen ardından belediye binası önünde kurulan mobil sağlık merkezinde sağlık kontrolünden geçirildi. İşe kabul edilen 39 kişi, evraklarını tamamlamalarının ardından yarın iş başı yaparak iş sağlığı ve güvenliği eğitimi alacaklar.

'KOMŞULARIMIZA UMUT OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

Konuyla ilgili konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, "Eğitimden sağlığa, kültürden sosyal ihtiyaçlara kadar pek çok alanda vatandaşlarımıza hizmet vermek bizim önceliğimizdir. SULKAM aracılığıyla, personel arayışında olan firmalarımızla insanlarımızı bir araya getirerek önemli bir işlevi yerine getiriyoruz. Bizim oluşturduğumuz güven ortamı içinde firmalarımız ihtiyacı olan personele, insanlarımız ise işe kavuşuyor. Sultangazili komşularımızın daima yanında olmaya, onlara destek ve umut olmaya devam edeceğiz." dedi.