Sultangazi Belediyesi’nden çocuklara 23 Nisan hediyesi

24 Nisan 2022 06:32

Sultangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşku içinde kutlanması için önemli etkinliklere imza attı. Bayramın en güzel şekilde kutlanmasını amaçlayan Sultangazi Belediyesi, Çocuk Kütüphanesi ve Sanat Sokağı’nda düzenlediği etkinliklerle çocuklara keyifli bir gün yaşattı.

Sultangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın keyifli ve coşkulu bir şekilde kutlanması için çocuklara yönelik etkinlikler düzenledi. Gündüz saatlerinde Şehit Ferdi Yurduseven Gençlik Merkezi’nde bulunan Çocuk Kütüphanesi’nde başlayan etkinliklere katılan çocuklar, bayraklar ve balonlarını sallayarak çalınan şarkılara eşlik etti. Çocuklar daha sonra kağıt katlama sanatıyla kırmızı beyaz gemiler yaparak güzel bir görüntü oluşturdu. Çocuk Kütüphanesi’ndeki bu güzel etkinliklerde keyifli dakikalar geçiren çocuklar iftar sonrası ise Sanat Sokağı’nda kendilerine yönelik programa katıldı.

Sanat Sokağı’da kurulan sahnede hünerlerini sergileyen animasyon sanatçılarının çocuklara yönelik eğlenceli  programı büyük ilgi gördü. Esprili şovlar, keyifli oyunlar ve müziklerin eşlik ettiği programa katılan çocuklara neşeli anlar yaşattı. Çocuklarına eşlik eden aileler ise bu güzel Ramazan akşamında 23 Nisan dolayısıyla düzenenen coşkulu program dolayısıyla Sultangazi Belediyesi’ne teşekkür etti.