Sultangazi Belediyesi’nden Çocuklara Bayram Sürprizi!

22 Temmuz 2021 12:18

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, pandemi döneminde evlerde sıkılan çocuklara bir bayram sürprizi yaptı. Atatürk Bulvarı Ramazan Etkinlik Alanı’nda düzenlenen Bayram Şenliği’nde çocuklar Dev Kaydırak’tan Super Jumper’a birçok etkinlikle buluşuyor, gönüllerince eğleniyor; bayram, yine en güzel Sultangazi’de yaşanıyor.

Pandemi tedbirlerinin olumlu sonuç vermesiyle Sultangazi Belediyesi, bu Kurban Bayramı’nda çocuklara güzel bir sürpriz hazırladı. Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun “Çok şükür pandemiyi atlatıyoruz. Artık daha fazla bir araya geleceğiz; tedbirleri elden bırakmadan, birbirinden güzel etkinliklerimizde tüm çocuklarımızla, gençlerimizle, komşularımızla bir araya gelmenin tadını çıkaracağız.” diyerek yeni etkinliklerin müjdesini verdi.

Sultangazi’de Bayram gibi Bayram

Sultangazi Belediyesi’nin Atatürk Bulvarı Ramazan Etkinlik Alanı’nda düzenlediği şenlikte birbirinden eğlenceli etkinlikler çocukları bekliyor. Tamamen ücretsiz olan etkinliklerde çocuklar gönüllerince eğleniyor, bayramın coşkusunu yaşıyor.

Bayramın ikinci günü başlayan şenlik, bayramın son gününe kadar, üç gün boyunca, 14:00-22:00 saatleri arasında devam edecek. Şenliğe girişte ziyaretçilerin kimlik numaraları ile yapılan kontrollerin ardından koronavirüs şüphesi taşımayanlar içeri alınıyor. Ziyaretçiler girişte aldıkları ücretsiz biletlerle diledikleri etkinliğe katılabiliyor. Şenlikte çocukları on beş farklı etkinlik bekliyor: Rodeo Oyun Makinesi, Super Jumper, Dengede Simülatörü, Aktiviteli Kaydırak, Transformers Park, Hayvanat Bahçesi, Tırmanma Duvarı, Bunge Run, Canlı Langırt, Engelli Parkur, Şut Becerisi, Kinder Garden, Sindrella Zıp Zıp, VR Gözlük Sanal Gerçeklik ve Dev Kaydırak.

‘Buraya Hep Gelmek İstiyorum!’

Bayram Şenliği’nin tadını çıkaran küçük ziyaretçisi Müge, “En çok Super Jumper’ı sevdim. Şuradaki zıplamalı oyun da (Sindrella Zıp Zıp) çok güzeldi, orada çok zıpladım. Bir de Hayvanat Bahçesi’ne gittim. Buraya hep gelmek istiyorum.” dedi. Müge’yi şenliğe getiren teyzesi Havva Karakaş ise düşüncelerini şöyle dile getirdi: “Bu şenliği duyunca mutlu olduk. Bugün kızımla iki yeğenimi getirdim. Şimdiye kadar bol bol zıpladılar, kaydılar, oyunlar oynadılar. Daha da devam edeceğiz, burayı çok sevdiler. Bu şenlik çok iyi oldu. Pandemi döneminde de evde epey sıkılmışlardı. Burada çok eğleniyorlar, çok iyi oldu. Pandeminin sıkıntısını, stresini atmak istiyorduk. Normalde başka bir yere gidecektik, eğlence parkına gidecektik ama burayı görünce buraya geldik ve çok hoşumuza gitti. Çok güzel. Belediyemize çok teşekkür ediyoruz bu etkinlik için.”

Şenliğin diğer küçük ziyaretçilerinden Alperen ve Resul Buğra “Burayı çok beğendik. Super Jumper en güzeliydi çünkü çok yükseğe zıpladık ve çok eğlendik. Buraya sonra gene gelmek istiyoruz.” dediler. Alperen ve Resul Buğra’nın babası Zeki Eyyüp ise, “Sultangazi Belediyesi gayet güzel, hoş bir etkinlik düzenlemiş. Çok güzel buldum ben ortamı, gerçekten beğendim. İki oğlumla geldik. Çoo eğleniyorlar. Belediyeye teşekkür ederim.” diyerek duygularını dile getirdi.