Sultangazi Belediyesi'nden Sıcacık Çorba İkramı

11 Mart 2022 07:19

Karla mücadele çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Sultangazi Belediyesi, bir yandan da gönülleri ısıtmak amacıyla vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulunuyor.

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı'na kurduğu İkram Çeşmesi'nde bugün Cuma namazı çıkışı çorba ikramında bulunan Sultangazi Belediyesi, vatandaşlara sıcak bir karşılama yapmış oldu. Cami cemaatinin yanı sıra meydanda bulunan birçok vatandaş da belediyenin ikram ettiği çorbadan içerek memnuniyetlerini dile getirdiler. Sultangazi Belediyesi’nin dün de burada çorba dağıtımı yaptığını belirten vatandaşlar, kar yağışı ve soğuk havanın etkisini gösterdiği bugünlerde belediyenin içleri ısıtan bu hoş ikramı için teşekkür etti.

Haseki Hastanesi'nde Her Akşam Çorba İkramı Var

Sultangazi Belediyesi, Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Acil Girişi önündeki çorba çeşmesiyle her akşam sıcak çorba ikramı gerçekleştiriyor. Hastane personeli, hasta yakınları, hastane çevresinde bulunan emniyet güçleri ve etraftaki vatandaşlara saat 20.00-24.00 arasında gerçekleştirilen sıcacık çorba ikramı, hastanede bulunan vatandaşlara büyük kolaylık sunuyor.

İkram Çeşmelerinde, mercimek ve ezogelin çorbalarının yanında ekmek ve su ikramında da bulunuluyor.