Sultangazi’de Ömer Tuğrul İnançer ve Tacettin Kutay’la Çok Özel Bir Ramazan Söyleşisi

29 Nisan 2022 08:09

Ramazan ayının son günlerinde Sultangazi Belediyesi çok özel bir programa ev sahipliği yaptı. Mutasavvıf, yazar ve müzisyen Ömer Tuğrul İnançer ve Dr. Tacettin Kutay’ın yer aldığı programda Sultangazililer ilim ve hikmet dolu bir sohbet programı izledi.

Sultangazi Belediyesi’nin ‘Ramazan Etkinlikleri’, tasavvufun hikmet aleminden ilim söyleşilerine ev sahipliği yaptı.  Mutasavvıf, yazar ve müzisyen Ömer Tuğrul İnançer ve Dr. Tacettin Kutay’ın konuk olduğu programda tasavvuf dünyasından hikmet dolu bilgiler Sultangazililerle paylaşıldı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği programda Ramazan ayının faziletlerinin yanı sıra güncel konulara değinildi.

Program sonunda vatandaşlar kendilerini böylesine özel ve güzel programlarla buluşturduğu için Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’a teşekkürlerini iletti.