Sultangazi’de Ramazan Etkinliklerinin Son Konuğu Sedat Uçan Oldu

30 Nisan 2022 08:37

Sultangazi Belediyesi’nin düzenlediği ‘Ramazan Etkinlikleri’nin sonuncusu dün yapıldı. Genç sanatçı Sedat Uçan, seslendirdiği güzel ilahilerle Sultangazi’deydi.

Sultangazi Belediyesi’nin ‘Ramazan Etkinlikleri’, dün akşam sona erdi. Programların son konuğu seslendirdiği güzel ilahilerle genç sanatçı Sedat Uçan oldu. Büyük ilgi gören programda Sedat Uçan, Sultangazililere güzel bir Ramazan akşamı yaşattı.

Program sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Nurcan Öztürkmen, sanatçı Sedat Uçan’a çiçek takdim etti. Öztürkmen, “Belediye Başkanımız Av. Abdurrahman Dursun'un talimatları ile Sultangazi’de komşularımıza özel bir Ramazan yaşatmaya vesile olmak adına birbirinden güzel etkinliklerle dolu bir program hazırladık. Sanat Sokağındaki programlarımızın yanı sıra mahallelerde de çocuklarımız ve gençlerimize yönelik  etkinlikler düzenledik. Dayanışmanın, paylaşmanın lezzetini hissederek, birlik ve beraberlik içinde güzel bir Ramazan yaşadık Sultangazimizde. Sizlere etkinliklerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ediyor, Belediye Başkanımızın selamlarını iletiyorum.” dedi. Vatandaşlar kendilerini böylesine özel ve güzel programlarla buluşturduğu için Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’a teşekkür ettiler.