Bilgi İşlem Müdürleri Sultangazi’de Buluştu.

30 Kasım 2017 06:13

Sultangazi Belediyesi, İstanbul ilçe belediyelerinde görev yapan bilgi işlem müdürlerini ağırladı. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay da belediyenin bilişim teknolojileriyle ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Sultangazi Belediyesi, İstanbul ilçe belediyelerinde görev yapan bilgi işlem müdürlerini ağırladı. Sultangazi Belediye Hizmet Binası'nda düzenlenen toplantıda konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, belediyenin bilişim teknolojileriyle ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Konuşmasında  bilişim teknolojilerinin önemine değinen Başkan Altunay, her türlü verinin toplanmasında, tüm bu verilerin işlenmesinde ve kullanıma sunulmasında bilişim teknolojilerinin öneminin büyük olduğunu söyledi.

Bilişim çağı olarak adlandırılan günümüzde bilişim teknolojilerinin ülkelerin birinci ve üçüncü sınıf olmalarını belirleyebilecek kadar önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Altunay, "Sultangazi Belediyesi olarak bilişim teknolojilerine öncelik vermekteyiz. Tüm birimlerimiz bilişim teknolojilerini yakından takip ederek, çalışmalarında bu teknolojinin imkanlarından faydalanmaktadır" dedi.

Sultangazi Belediyesi olarak e-belediye uygulamalarına öncelik verirken, e-devlet sistemine entegrasyonun tamamlandığını ifade eden Başkan Altunay,  "Bilgi İşlem Müdürlüğümüzün çabalarıyla bilişim teknolojilerinin tüm imkanları, Sultangazi Belediyesi'ne taşınmıştır. Yeni teknoloji ve yazılımlar ile mobil uygulamalar aracılığıyla vatandaşlarımızın hizmete kolay erişimi sağlanmaktadır" diye konuştu.

Başkan Altunay konuşmasında ayrıca Sultangazi Belediyesi'nin diğer alanlarda yapmış olduğu yatırım ve hizmetler hakkında da bilgi verdi.

Sultangazi Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Mesut Çalışkan ise misafirlere sunum yaparak, Sultangazi Belediyesi'nin bilişim alanından yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.