Yapımı Tamamlanan Projeler

İSMETPAŞA MAHALLESİ NENE HATUN KÜLTÜR MERKEZİ

Sultangazi Belediyesi olarak, dinamik ve interaktif bir hizmet anlayışının yanı sıra; sosyal belediyecilik hizmetlerinin gerekliliği üzerinde duruyor, yapmış olduğumuz çalışmalarda kadın, erkek ve gençlerimize yönelik yeni eğitim, kültür ve sağlık alanları oluşturuyoruz.

“Nene Hatun Kültür Merkezi”ni de bu anlayıştan hareketle; vatandaşlarımızın güzel vakit geçirebilecekleri, aynı zamanda yeni kazanımlar elde edecekleri eğitimler verilen ve çeşitli faaliyetlerin gerçekleştirilebileceği bir yaşam merkezi olarak hayata geçirdik.

Sultangazili hemşehrilerimizin birçok hizmet alanında fayda sağlayacağı kompleks bir yapı olan Nene Hatun Kültür Merkezi; toplam 6 kattan oluşuyor. Tesisimizin her katı ayrı alanda hizmet vermektedir. Katlardaki kullanım alanları şu şekilde tasarlanmıştır:

Fonksiyon Alanları

• Kadın Taziye Salonu