SİZE NASIL YARDIMCI OLABİLİRİZ

Sultangazi Belediyesi’nden İkilem Konseri
Sultangazi Belediyesi, ilçe sakinlerinin gönüllerince eğlendiği yaz konserlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kez pop müziğin sevilen grubu İkilem, birbirinden güzel şarkılarını Sultangazililer için söyledi.
 
Yaz akşamlarını düzenlediği ücretsiz konserlerle unutulmaz kılan Sultangazi Belediyesi,  pop müziğin sevilen ismi Sinan Akçıl’ın ardından bu kez pop müziğin sevilen grubu İkilem’i ilçe sakinleriyle bir araya getirdi.
 
Sultangazi etkinlik alanındaki konseri izleyenler arasında Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun ile eşi Tuba Dursun da vardı. “Bir sebebi var”, “vazgeçtim kendimden”, “bu şehir” gibi sevilen şarkılara imza atan İkilem,  ilçe sakinlerine müzik ziyafeti yaşattı. Sultangazililer şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. 
 
“Konserlere devam”

Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun; “550 bin nüfuslu şehrimizin her ihtiyacını gidermek belediye olarak bizim asli görevimiz. Bir yandan şehrin ihtiyaçlarıyla ilgilenirken bir yandan da komşularımızın keyifli vakit geçirmesi için de yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Komşularımızın günlük yaşamın yoğunluğundan uzaklaştığı, deşarj olduğu yaz konserlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Sinan Akçıl’ın ardından bu kez özellikle gençlerimizin çok sevdiği pop müzik grubu İkilem’i ağırladık.. Birbirinden sevilen sanatçılarımızı sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.