Sultangazi’de Sinan Akçıl coşkusu meydana sığmadı
Sultangazi Belediyesi tarafından düzenlenen yaz konserlerinin ilkinde, ünlü sanatçı Sinan Akçıl sahne aldı. Sultangazi Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Yaz aylarında Sultangazi’de düzenlenen konser serisinin ilkinde Sinan Akçıl, hayranlarıyla buluştu. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, DJ performansı ile başladı. DJ Kadir Çelik'in enerjik performansı, konser alanını coşturdu. Ardından sahne alan Sinan Akçıl, sevilen şarkılarıyla geceye damgasını vurdu.

Konserde alanı dolduran gençlere hitap eden Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, "Seçim sonrasında ilk büyük buluşmamız bu konserle oldu. Sultangazi’ye 5 yıl daha hizmet etmek adına bize bu fırsatı verdiğiniz için size çok teşekkür ediyoruz. Çok daha güzel işlerle sizlerle birlikte olacağız. Yaz konserlerimiz başladı Sultangazi’de. Temmuz ayı itibariyle Ağustos, Eylül ayları boyunca çok güçlü konserlerle Sultangazili kardeşlerimle bir araya geleceğiz. Onları mutluluk ve heyecan içerisinde tutarken, Sultangazililerin de bu mutluluğu etkinlik alanlarına taşımasını  istiyoruz. Alanlarımız her zaman böyle coşkulu olacak inşallah.” dedi. 

Sultangazi’de gençler için bir çok alanda çalışmalqr yürüttüklerini belirten Başkan Dursun, “Ben şunu biliyorum ki Sultangazi’de gençler mutluysa, kadınlar mutluysa bu mutluluk şehrin her yanına sirayet ediyor. Bundan sonra da güçlü işlerle, kültürel faaliyetlerle, sosyal faaliyetlerle ve şehri güzelleştirecek eğitim faaliyetleriyle her zaman Sultangazi’de bulunacağız. Gençlerimiz yapacağımız işlerin her zaman öznesi olacak. Donanımlı, iyi yetişmiş nesiller her işin başı. Eğitimle ilgili çalışmalarımız çok güçlü. SEDA’da üniversiteye ve liseye hazırlanan 3500 öğrencimize destek olmaya devam edeceğiz. Sultangazi’yi her alanda daha da güçlü hale getirmeye çalışacağız inşallah” diye konuştu.

Başkan Dursun ve eşi Tuba Dursun konser sırasında gençlerle sohbet ederek, fotoğraf çektirdi. Gençler, Başkan Dursun’a düzenlenen kültürel etkinliklerden büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi.