OKULLAR ARASI ÖDÜLLÜ ÇEVRE FARKINDALIK YARIŞMALARI BAŞLADI

21 Şubat 2024 10:48

SON KATILIM 3 MAYIS 2024

Sultangazi Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ilçemizdeki okullarda 4 kategoride  ödüllü çevre yarışmaları düzenliyor.

Yarışmalara ilçemizde öğrenim gören tüm öğrenciler katılabiliyor. Kategoriler ise şu şekilde;

İlkokul düzeyinde "Geri Dönüşüm Oyuncak Tasarımı Yarışması",
Ortaokul düzeyinde "Atık Malzemelerle Tablo Tasarım Yarışması",
Lise düzeyinde iklim değişikliği temalı "Karikatür Yarışması" ve

Yarışmalara katılım sağlamak isteyen öğrenciler eserlerini okul idaresine sunacaklar, başvurular ise öğrenci adına okul idaresi tarafından yapılabiliyor.

Okul idareleri başvuran yarışmacıların eserleri arasından en iyi 3 eseri seçerek Yarışma Takviminde belirtilen tarihlerde Belediye İklim Değişikliği

ve Sıfır Atık Müdürlüğüne yarışmaya katılması için teslim edecek. Her kategoride ilk 3 eser ödüllendirilirken,

1 eser ise mansiyon ödülü alabilecek. Dereceye giren Okulların Aile Birliğine katkı sağlanacak. Yarışmalar kapsamında toplam 148.000 TL ödül veriliyor.

Başvuru Koşulları, Değerlendirme Kriterleri ve Yarışma Takviminin yer aldığı şartnameler ;

İlkokul düzeyinde "Geri Dönüşüm Oyuncak Tasarımı Yarışması" şartnamesi için tıklayınız.
Ortaokul düzeyinde "Atık Malzemelerle Tablo Tasarım Yarışması" şartnamesi için tıklayınız.
Lise düzeyinde iklim değişikliği temalı "Karikatür Yarışması" şartnamesi için tıklayınız.
Meslek liselerinde moda tasarım bölümü öğrencileri arasında "Atık Malzemelerle Kıyafet Tasarım Yarışması" şartnamesi için tıklayınız.