Bekir Develi Sultangazililerle Bir Arada

16 Aralık 2022 09:01

Sohbetiyle gönülleri ısıtan sunucu, tiyatro sanatçısı ve yazar Bekir Develi, Âşık Veysel Kültür ve Sanat sezonu kapsamında Sultangazililerle bir araya geldi. Bekir Develi’nin Bizim Hikâyemiz adlı söyleşisine ilçe sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

Tiyatrodan söyleşiye, seminerden konserlere… Sultangazi Belediyesi, Âşık Veysel Kültür Sanat Sezonu kapsamında sevilen isimleri ağırlamaya devam ediyor.

Bu kez samimi sohbetiyle insanların gönüllerine dokunan sunucu, tiyatro sanatçısı ve yazar Bekir Develi Sultangazililerle buluştu. Sultangazi Etkinlik Salonu’nda düzenlenen Bizim Hikâyemiz adlı söyleşiyi dinlemeye gelenler salonu hınca hınç doldurdu.

Develi, en güzel hikâyelerini kendine has üslubuyla salondaki kalabalık için anlattı. Herkesin kendine göre ders çıkaracağı hikâye ve sohbet büyük alkış aldı.

Sultangazi’ye her geldiğinde muhteşem bir atmosferle karşılaştığını söyleyen Develi, “Sizlerle bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duydum. Bu güzel akşam için değerli belediye başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Sözün ve muhabbetin ustası Bekir Develi’ye, yine komşularımıza unutulmaz bir akşam yaşattığı için teşekkür ediyorum. Muhabbetiyle içimizi ısıttı, güldürürken düşündürdü.  Değerli komşularımızı böyle güzel etkinliklerle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.