İBB Başkanı İmamoğlu'ndan Sultangazi Belediyesi Ziyareti

21 Kasım 2019 04:28

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultangazi Belediyesi'ni ziyaret etti. İBB heyeti ve Sultangazi belediye yetkilileri yapılan toplantının ardından alan gezisine çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçe belediyeleri ziyaretlerine Sultangazi Belediyesi ile devam etti. Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, İmamoğlu ve beraberindeki heyeti makam odasında ağırladı.

Ziyaret ile ilgili konuşan İmamoğlu, "Bugün Başkanımız ile Büyükşehir Belediyesinin, Sultangazi belediyesi ile müşterek hareket edecek konular, bizim tespitlerimiz ve Sultangazi Belediyesi'nin beklentileri ile ilgili çalışma günümüz olacak" dedi.

Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ise "Hem ilçemizin ihtiyaçları hem de büyükşehirin ilçemize yapacağı yatırımlar ile ilgili istişareler yapacağız, varsa sıkıntılarımız onların çözümü için ortak bir zemin oluşturacağız" dedi.

Konuşmaların ardından İBB heyeti ve Sultangazi belediye yetkilileri toplantı salonunda bir araya geldi. İlçede yapılan çalışmaların anlatıldığı sunumun ardından saha gezisine çıkıldı. İBB Başkanı İmamoğlu ve Sultangazi Belediye Başkanı Dursun, Tuz Deposu sosyal  konut alanında incelemelerde bulundu.