Sultangazi 15 Temmuz'da Yine Tek Ses, Tek Yürek: Unutmadık, Unutturmayacağız!

16 Temmuz 2022 08:28

Sultangaziler, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde yine demokrasi nöbetindeydiler. Sultangazi Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı 15 Temmuz programı, muhteşem görüntülere sahne oldu. Milletin yazdığı şanlı destanın 6. yıldönümünde, 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı'nı dolduran 7'den 77'ye yüzlerce Sultangazili, dillerde tekbirler, ellerde bayraklar, tek ses, tek yürek "Unutmadık, unutturmayacağız!" dedi.

Sultangazi Belediyesi, 15 Temmuz Destanı'nın 6. yıldönümünde yine coşku dolu bir programa ev sahipliği yaptı. Programda kadın erkek, genç yaşlı, yüzlerce Sultangazili 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı'nı doldurdu. Sultangazi Belediyesi, vatandaşları limonata ve sıcak çorba ikramlarıyla karşıladı. Saat 00.13'te okunan selâlara kadar alanı terk etmeyen vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla "Türkiye Aşkına" tekbirler getirdiler, marşlar okudular ve milli birlik ve beraberliğin en güzel görüntülerini sergilediler.