Sultangazi Belediyesi Muhtarları Ağırladı

22 Ekim 2019 08:43

Sultangazi Belediyesi, muhtarlar günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. İlçedeki 15 mahalle muhtarına bilgisayar hediye edildi.

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeni ile Sultangazi Belediyesi  ilçedeki muhtarları bir araya getirdi. Sultangazi Belediyesi Nikah ve Düğün Sarayı’nda düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu ve Sultangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Zeki Yıldız ile birlikte  15 mahalle muhtarı katıldı.

Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun yaptığı konuşmada muhtarların demokrasinin ilk halkası olduğunu belirtti. Başkan Dursun, "Öncelikli hedefimiz 15 mahallemize eşit hizmet götürmek! Ne mutlu ki mahallelinin dertleriyle dertlenen, sorunları çözme gayreti gösteren muhtarlarımız var." dedi.

Başkan Dursun, mahallelerde yapılan çalışmaları da detaylı bir şekilde anlattı, "Muhtarlarımızla sürekli iletişim halindeyiz. Onların da gayretiyle Sultangazi'mizi daha da ileriye taşıyacağız" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Yiğitoğlu, vatandaşlarla gönül köprüsü kurma gayretinde olan muhtarlara teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Programda Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun muhtarlara bilgisayarlarını takdim etti. Başkan Dursun, imkanlar doğrultusunda ihtiyaçların karşılanmaya devam edileceğini ifade etti.Hep birlikte çekilen hatıra fotoğrafıyla program son buldu.