Sultangazi’de Ramazan Ayının Muhabbeti Komşulukta Saklı

21 Nisan 2022 08:10

Sultangazi Belediyesi, vatandaşları Ramazan ayının muhabbet, bereket ve komşuluk iklimini hissettiren hizmetleriyle buluşturmaya devam ediyor. Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ve eşi her iftarda farklı bir aileye konuk olarak Sultangazililerle gönül sofralarında buluşuyorlar. Ayrıca Tuba Dursun, Sultangazi’de yaşayan yaşlı, engelli ve yalnız yaşayan vatandaşları Ramazan boyunca evlerinde ziyaret ediyor. “Ramazan ayının muhabbetini komşularımızla paylaşıyoruz.” diyen Dursun, vatandaşların dile getirdiği ihtiyaçları da dikkatle dinleyerek bunların hızla çözülmesini sağlıyor.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’un eşi Tuba Dursun, ekibiyle birlikte Ramazan ayının muhabbetini Sultangazi’deki yaşlı, engelli ve yalnız yaşayan vatandaşlarla paylaşıyor. Vatandaşlarla sohbet ederken onlara ihtiyaçlarını da soran Tuba Dursun, dile getirilen tüm ihtiyaçları dikkatle dinleyerek bunların hızla çözüme kavuşturulmasını sağlıyor. Tuba Dursun’un samimi yaklaşımı ve ilgisinden çok memnun kaldıklarını belirten vatandaşlar, güzel bir komşuluk örneği gördüklerini söyleyerek teşekkür ediyorlar.

“Kıymetli komşularımızla her zaman beraberiz”

Sultangazi’nin tüm sakinlerine ayrım yapmadan büyük değer verdiklerini vurgulayan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Yalnızca Ramazan ayında değil, yılın tüm zamanlarında kıymetli komşularımızla beraberiz. Sultangazi’de yaşayan kıymetli büyüklerimiz ve engelli kardeşlerimize yıl boyunca destek olmaya devam ediyoruz. Yemeğini yapamayan komşularımıza her gün sıcak yemeklerimizi ulaştırıyoruz. Engelli komşularımızın sağlık kuruluşlarına rahatlıkla ulaşabilmesi için onlara özel hazırladığımız servisimizle kendilerine hizmet sunuyoruz. Gıda kolilerimizle, glutensiz gıda desteklerimizle, SUDE (Sultangazi Aile Destek Evi) ile, Sosyal Destek Kartlarımızla, engelli kardeşlerimiz için düzenlediğimiz tekerlekli sandalyeden ayarlı ortopedik yatağa kadar desteklerimizle komşularımızın daima yanındayız. Ramazan ayında da, gerek iftar sofralarında gerekse de teravihin ardından gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizle bu güzel ayın maneviyatını tüm komşularımızla birlikte yaşıyoruz. Kıymetli eşim Tuba Hanım da, ilçemizde yaşayan büyüklerimizi, engelli kardeşlerimizi ve yalnız yaşayan komşularımızı Ramazan boyunca ziyaret ediyor. Değerli komşularımızı Ramazan ayında da yalnız bırakmıyoruz. Bizim işimiz, gönüller yapmaktır. Kıymetli komşularıma şimdiden, sevdiklerimizle birlikte geçireceğimiz güzel bir Ramazan Bayramı diliyorum.” şeklinde konuştu.