Sultangazi’de Yeni Balık Sezonu Bereketi

03 Eylül 2021 09:02

İstanbul Valiliğince 2021-2022 Su Ürünleri Av Sezonu başlatıldı. Sultangazi Belediyesi, vatandaşları yeni sezonun ilk balıklarıyla buluşturmak için harekete geçti. Belediye ekipleri sokak sokak gezerek iki günde 10 ton taze balık dağıttı.

Av yasağının sona ermesinin ardından "vira bismillah" diyerek denize açılan balıkçılar için yeni sezon oldukça bereketli başladı. Yeni sezonda denize atılan ilk ağlar bereketle çekildi.

Yeni balık sezonunun bereketiyle Sultangazilileri de buluşturmak isteyen Sultangazi Belediyesi, iki günde toplam 10 ton taze balığı vatandaşlarla buluşturdu. Belediye ekiplerinin sokak sokak gezerek yaptıkları dağıtımdan sonra vatandaşlar, yeni sezonun taptaze balıklarına ilk avın hemen ardından ulaşmanın mutluluğunu yaşadı. Sultangazi Belediyesi, ilçe genelinde taze balık dağıtımı yapmaya devam edecek.