Sultangazili Berber ve Kuaförler Konteyner Yaşam Alanında

20 Mart 2023 05:53

Sultangazili berber ve kuaförler Adıyaman’da depremzedelerin kişisel bakım ihtiyaçlarını karşılamak için harekete geçti. Sultangazi Belediyesi Konteyner Yaşam Alanı’nda ücretsiz hizmet veren kuaför ve berberler depremzedelere moral oldu.

Depremzedelerin ihtiyaçlarını gidermek ve morallerini yükseltmek için yoğun mesai harcayan Sultangazi Belediyesi, bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor. Asrın felaketinde evsiz kalan onlarca depremzedeye kucak açan Sultangazi Belediyesi Konteyner Yaşam Alanı’nda bu kez gönüllü berber ve kuaförler hizmet verdi.

Sultangazili gönüllü berberler, depremzedelere ücretsiz olarak saç ve sakal tıraşı yaptı. Kuaförler çocuk ve kadınların saçını özenle keserken onlarla bol bol sohbet etti.

“Moral çok önemli”

Depremzedelerin mağduriyetini azaltmak için Konteyner Yaşam Kenti’nde yoğun bir çalışmanın olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Kardeşlerimizin ihtiyaçlarını gidermek, günlük hayata daha kolay adapte olmalarını sağlamak için ekip arkadaşlarımızla birlikte her detayı düşünerek hareket ediyoruz. Depremzede kardeşlerimizin barınma ve yiyecek ihtiyacı kadar kişisel bakımlarını da önemsiyoruz. Onların kendini daha iyi hissetmesi adına Konteyner Yaşam Alanımıza gönüllü berber ve kuaförlerimizi getirdik. Depremzede kardeşlerimizin moralini yüksek tutmak bizlere düşüyor. Biz de elimizden gelen her şeyi yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.